Fru Jarl

Tack SF Huddinge!

Jag är så otroligt tacksam att jag just fick börja jobba hos er på Svensk fastighetsförmedling i Huddinge! Jag har haft så otroligt roligt, lärt mig så mycket och testat saker jag aldrig skulle göra annars! Under de två åren som jag har fått vara hos er har jag upplevt så mycket. Jag fick den absolut bästa starten som en mäklare kan få! Att komma in till ett så fantastiskt gäng med kollegor, alltid ha mål att sträva efter, se utvecklingsmöjligheter i varje del, och få vara en del av de teamet som vi har varit!

Jag har fått gå på utbildningar och träffat bra föreläsare som jag även följer idag. Vi har haft så roliga kick offer och fester tillsammans med Stockholms kontoren. Jag har fått lära känna fina kollegor i landet tackvare den bra introkurs som jag fick åka på.

Jag har gått från total nybörjare som inte visste någonting om Huddinge, till att ha lärt mig alla områden och massor av gator och föreningar. Idag känns Huddinge som mitt andra hem, även om jag alltid kommer att vara ”den där Gnestabon”. Jag har inte bara fått lära mig hur man blir en mäklare utan hur man ska bli den bästa mäklaren och stå ut i mängden. Vilket jag kommer att ta med mig till mitt nya jobb och jobba vidare på!

Vi har gjort så mycket roligt tillsammans. Inte bara att få ha roligt under arbetstid utan efter också! Vi har åkt på Spa, till Grythyttan, bott på Grand hotell, ätit 22 (?) rätters meny av alla olika smaker och vår fantastiska resa till Chicago. Sen har vi gjort andra mindre grejer som också haft stort värde!

Jag kommer att sakna er så mycket! Till och med alla sjuka skämt på luncherna eller dagens googling, vilket ofta blir lite för mycket. Ta hand om er fina assistent Anna-Maria, någon som gör ett bättre jobb finns inte! Tack för all hjälp jag har fått! Tack Kristian och Mikael för att ni tar hand om er personal och är bra arbetsgivare!

Nu mot nya äventyr och min sista dag imorgon. Jag kommer att komma och hälsa på er, och ni är välkomna till ”lilla Gnesta” och hälsa på oss! Jag önskar er all lycka och hoppas ni har en underbar resa i december som jag skulle följa med på, och hoppas att ni tar nya rekord fram över!

Kram från er Cecilia (Gnesta/ Sillen)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats