Fru Jarl

Tar in de sista av sommaren!

Vardagen är åter här och hela förra veckan gick åt att komma in i rutiner igen! Mollie har nu också fått börja i skolan, vilket är jätte stort för henne. Hon kände sig beredd redan förra året då mestadels av hennes kompisar från förskolan fick börja, och kvar blev hon. Så nu är hon lycklig att det äntligen var hennes tur!

På ett sätt är det skönt att rutiner har kommit igång igen. Jag tycker framförallt att dagarna blir längre med tidiga morgnar och att det är skönt att min matlagning är i full gång. Vi har ätit bra på semestern också, men kommit helt ifrån veckoplaneringen. Nu har vi ordning och reda på det med, och det känns så roligt och skönt!

Även om vardagen har dragit igång så försöker vi att hitta på lite aktiviteter på eftermiddagen/kvällarna. Vi tycker sommaren har gått allt för fort och vi är långt ifrån att ha hunnit med allt vi vill göra. Nu kom den sista sommarvärmen innan hösten och vi tar in det sista av sommaren denna vecka. Därför åkte vi till Trosa havsbad igår för att bada. Barnen hade turen att de ställt upp en rutschkana, så de hade verkligen roligt i vattnet. Vi hann även med en glass i hamnen och lite lek i lekparken.

Minelle håller nog på att få tänder, då hennes humör är mer gnälligt än vanligt, ska vara i famnen hela tiden och hon är mer trött delvis. Så vi får se om någon tand dyker upp de kommande dagarna. Annars blev lillfian hela 7 månader igår, det är ju helt galet vad tiden går fort!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats