Fru Jarl

Taxinge Julmarknad.

Igår var vi på Taxinge Julmarknad efter att jag haft min visning. Ett av våra absoluta favoritställen. Här var jag och Felix jämt, så fort vi hade tråkigt förr, tog vi bilen och åkte till Taxinge. Det blev på något sätt vårt ställe och det var därför vi valde att ha vårt bröllop just där.

Så nu är det faktiskt lite mer speciellt att åka dit, ha mysigt och minnas. Vi valde den fina kyrkan vid infarten till Taxinge slott, vi som aldrig varit troende och skulle kunna ha ett borgligt bröllop valde ett kyrkligt pga kyrkans karaktär. När vi fick se den invändigt var det ingen tvekan.

Igår åka jag, barnen och min mormor till julmarknaden. Felix var hemma och förberedde på övervåningen. Vi får vatten draget nu på onsdag och element kommer på plats. Vi träffade även min mor och far där som vi tog en fika med.

På övervåningen av slotten hade vi vår fest, så där gick vi och kikade mest på alla fina rum. Vi köpte lite god korv och glögg, barnen valde varsin godispåse. Mycket nöjda att få handla själva såklart!

Det blev en farsdag mestadels utan vår älskade pappa. Men vad duktigt han var och gjorde klart på övervåningen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats