Fru Jarl

Trevlig helg!

Det blev verkligen ett bra avslut på denna vecka. Jag har idag varit på ett kundmöte och åkte som planerat hem vid lunch och hämtade hem barnen. Jag hann bara hem och äta, sen fick jag vända in till kontoret igen. Som tur så slutade Felix också tidigt eftersom han skulle åka iväg, så han kunde ta barnen.

Igår var jag på mitt första riktiga kundmöte med ett par som ska sälja sin bostad. En stor fastighet men avstyckningsbar tomt, en villa och två gäststugor. De tog in 4 mäklare såklart för att jämföra, som många kan göra i dagens läge.

Det är jobbigt att byta marknad, att ställa om sig och inte ha några som helst referens objekt på orten. Men jag har också många fördelar därtill, eftersom jag har erfarenhet från en annan. Hur som helst så ringde dessa säljare och skulle skriva avtal med mig idag. Så nu har jag satt mitt första avtryck på Trosamarknaden, och de är bara början. Vilket bra avslut och vilken bra början för mig. Det blir ju en extra kick när de väljer mig som ”ny” istället för de ”erfarna” Trosamäklarna. Tackar för förtroendet!!

Kvällen erbjöd på en mycket liten kräftskiva tillsammans med min syster och vår mormor samt alla barn. Mollie och Måns tycker om att busa med sin kusin, speciellt Mollie som knappt kan låta Seth vara. De skattar i kör de där tre! Helt underbart!

Nu är vi nerbäddade i soffan till filmen Nemo. Imorgon ska vi åka kring lunch ner till Jönköping. Måns har somnat, Mollie somnade i soffan efter dagis och är absolut inte alls trött! Tur att vi inte ska åka tidigare imorgon så att vi kan ta det lugnt och fint.

Önskar er en riktigt trevlig helg, det ska va ha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats