Fru Jarl

Trötta barn på Kolmården.

Idag hade jag och Marthe planerat en heldag på Kolmården tillsammans med alla barnen. Vi åkte strax efter 11 från sommarstugan medan Felix och Max blev kvar. De har fått äran att byta och installera ny toalett i stora huset.

Barnen var uppe sent igår kväll och Mollie har drömt och sovit dåligt inatt. Vi märkte rätt tidigt att energinivån var rätt låg på alla tre stora barnen. Minelle var mest glad i vagnen. Vi åt på buffén, där det var väldigt mycket folk. Det tog en evighet, men maten var som vanligt god, mycket bra alternativ till vegetariskt och veganskt.

Vi kollade några djur, delfinerna, åkte delfinexpressen och köpte slush. Sen ville barnen inte göra så mycket mer än att leka i den stora lekparken. Tre barn som var helt slut, värmen gjorde nog sitt också. De avslutade med att köpa varsitt gosedjur och godis till kvällen.

 Vi åt middag ute i sommarstugan med hela familjen från Norge. Det blev sista kvällen tillsammans för imorgon ska jag, Felix och Minelle på bröllop. Vi ses snart igen en vecka till i Sverige och i september reser vi till Norge igen. Måns och Mollie blir kvar i sommarstugan med sin kusin Thea. Sen på måndag blir det ett tråkigt hejdå för ett tag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats