Fru Jarl

Underbara snö & glada barn.

Vilken fin måndag och bra start på veckan det blev. Barnen är överlyckliga över den lilla snö som vi fått, och idag inviger vi nya overallerna från Nordbjörn. Mollies är fortfarande lite stor, men hon växer så att det knakar. Måns som fick ont i fötterna av sina gamla vinterskor (som vi testade för några veckor sedan!!) har nu fått nya. Igår var tanken att vi skulle åka till min kusin och fika i Huddinge, men eftersom de blev förkylda blev det ändrade planer. Vi åkte till Nyköping och köpte nya skor från Kavat till Måns, Vantar och halsdukar till båda barnen från POP och lite nya tröjor till Mollie från Name it.

När vi kom hem började vi röja hemma. Jag som vänder i dörren till barnens lekrum, tog mig i kragen och började storstäda. Alltså vilken total kaos det var därinne, det tog mig flera timmar. Tömde lite saker från hallen, bytte ut skor och jackor till vinterkläder.

Vi avslutade dagen med en bit kladdkaka som pappa bakat, lite julmust, tända ljus och en julfilm. (Liten försmak på julen, längtar!)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats