Fru Jarl

Ute i solen.

Alltså vilket vårväder vi haft idag! Glädjen sprider sig verkligen i kroppen. Vi har varit ute i Thuleparken i 3 timmar, tillsammans med Måns vän Billy med familj. Barnen har lekt så mycket, de ligger utslagna i soffan nu och tar det lugnt. Vi har blivit bjudna på fika och kaffe, otroligt skönt att bara sitta i solen.

Morgonen har varit jätte skön, förutom att Måns var super pigg och ville att vi skulle gå upp vid 6.00. Lyckades hålla honom kvar till en film i sängen fram till 7.30. Men en lång frukost tillsammans med hela familjen. Felix gick upp riktigt tidigt och jobbade lite extra. Barnen och jag laddade ner Disneys Planning DVD och har suttit och kollat på den. Lite osäkra på om vi ska hyra bil denna gång eller göra endast en Disney resa som vi brukar göra till Paris, fast i Orlando. Det lutar nog mot det.

Nu har jag precis gjort klart mat till barnen, och ska nu börja med vår mat. Ikväll blire lax till middag, mums! Sen blir det nog lite mys ikväll till melodifestivalen. Måste också kika igenom allt inför morgondagens visning. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats