Fru Jarl

Utedag och bebismys.

​Idag är det vår första riktiga semesterdag och Felix behövde jobba extra, suck! Så jag och barnen fick hitta på något själva idag. Min syrra kom förbi med lilla Seth på 6 månader. Mollie bara älskar honom, så spännande med en bebis. Hon ska klappa, pussa och krama hela tiden. Helst vill hon också hålla och bära själv, men det får vänta. Vädret erbjöd sol idag, även om de har blåst en del. Så vi tog en promenad ner till Thuleparken för lite lek och sen köpte vi glass. 

Vi fortsatte upp till min mormor för ett besök, barnen tycker det är jättekul att gå dit. Vi tog en fika och fortsatte ner till pappas jobb. Pappa var fullt upptagen, men morfar visade Mollie ett smultronställe som vi fick stanna vid länge. Det var länge sen jag såg så mycket smultron. Mollie tror att det är små jordgubbar som smakar gott, så vi kom knappt därifrån. Måns tyckte det var roligare att leta efter ”silverstenar” på grusuppgången.

Vi har varit ute hela dagen. Nu väntar vi på att pappa ska komma hem så att vi kan grilla lite mat och sen åka och ta ett kvällsdopp i sjön. Måns har tjatat hela dagen efter att få bada, och nu började regnet ösa ner. Svensk sommar, väldigt lokala skurar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats