Fru Jarl

Val och vägar i livet.

Har faktiskt kommit fram till att det inte alltid är så lätt att välja väg här i livet. Jag har vetat vart jag vill och varit väldigt klar med vilka val jag ska göra för att komma dit. Men nu kom jag fram till ett beslut som blev väldigt svårt. Under denna vår har jag ständigt frågat mig själv vad som är viktigast här i livet och svaret har varit väldigt lätt, såklart familjen! Hur ska man då lägga upp vardagen och livet för att få mer tid, kunna ge mer tid till min man och mina barn? Felix och jag vill väldigt mycket, frågan är ju vad vi verkligen vill och ska satsa på. Inte helt lätt fråga och vi funderar fortfarande. 

Jag har haft mycket under den senaste tiden, jag har tappat min motivation och mitt fokus. Men nu under denna vecka har jag tagit ett beslut som kommer att hjälpa oss på vägen. En stor förändring för mig, och jag hoppas att detta är en av de vägar som framförallt ger oss mer av det vi vill ha: Tid tillsammans!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats