Fru Jarl

Vår första tur med husvagnen.

Vi har hunnit med en del ställen redan med husvagnen. Vår första tur blev såklart till motorbanan, då pappa skulle tävla. Vi brukar vara med och kolla på när Felix kör sina tävlingar, men inte när han övar. Nu fick vi genast uppleva helheten, och det kommer nog bli ännu roligare när Måns också börjar tävla.

På motorbanan står alla på en parkering utan el eller vatten, så vi fick testa fricamping direkt. Det var inga som helst problem då vi fyllde upp med vatten innan och körde kylskåp osv på gasoltuben.

Vi sover extremt bra i husvagnen, barnen sover länge på morgonen vilket är skönt. Det blir även svalt och skönt snabbt på kvällen och natten, bättre än hemma.

Vi var på banan fredag till söndag. Jag och barnen brukar under dagtid hitta på aktiviteter i staden vi befinner oss i. Nu var vi i Borlänge, där fanns det ett äventyrsbad. Lite roligt att både Måns och Mollie fick åka en jättelång rutschkana, annars brukar Mollie vara för kort. Snälla gravida mamma fick bära upp ringar (tunga!) att åka i, för fyra trappor, om och om igen. Tyvärr märktes det i ryggen dagen efter, så det gör jag inte om. Barnen hade jätte kul i de tre timmar som vi badade.

Vi åkte sedan vidare direkt till Leksand sommarland.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats