Fru Jarl

Vår semester i helhet.

Vi har haft en riktigt bra Påsk på Legoland och Lalandia. Vi slutade tidigare i onsdags förra veckan och åkte direkt ner till Helsingborg. Vi stannade på vägen i Jönköping för att hälsa på Nathalie med familj. Det blir alltid ett naturligt stopp då vi har vägarna förbi! Alltid lika mysigt att ses och Amanda börjar bli så stor!

Vi tog in på hotell i Helsingborg och började vår resa igen tidigt på torsdagen. Vi åkte över bron till Danmark och vidare till Legoland. Kom fram kring lunch och hann åka en del karuseller innan vi kunde checka in i vårt hus på Lalandia.

Jag älskar husen på Lalandia, otroligt fräscha och mysiga, perfekt för en familjen! Öppen till nock och vardagsrum & kök i ett. Två sovrum och helkaklat badrum med tvättdel. Egen uteplats och lekplats/studsmatta runt hörnet. Promenad på 10-15 min in till Lalandia med diverse barnaktiviteter. Minitåg som går varje kvart om man är trött och kul för barnen att få åka.

Första kvällen åt vi på Bones, riktigt bra resturang med amerikanskt tema. Barnen fick varsin aktivitetspåse medan vi vänta på maten och Felix och jag kunde ta en öl. Sen blev det godis och mys i villan med hela familjen! Trötta och glada!

På långfredagen blev det först mer Legoland och sen på eftermiddagen gjorde vi äventyrsbadet. Jag och Felix var lite krassliga men hade inte tid att vara dåliga, vi kämpade på som vanligt! Men efter badet och mycket vatten som var varmt till kallt så blev vi sämre på kvällen. Barnen klättrade klättervägg, hoppade studsmatta och lekte på leklandet. Sen blev det hemgång och mys framför tven!

På påskafton skulle det bli regn hela dagen och de flesta tänkte nog precis som vi gjorde till en början, vi kör badlandet idag. Vi ändrade oss som tur var och gick till Legoland istället och gav vädret en chans. Vilken tur att solen kom och gick, inte mycket regn, lite blåst. Så otroligt lite folk och lite köer, mycket bra för vår del. Vi tog det lugnt, åkte mycket, åt och fikade i lugn och ro. Dessutom fick barnen köpa varsin leksak (leksaker..). Måns köpte sin första klocka, en Star Wars lampa och lego. Mollie ville bara ha en ny prinsessklänning, och valde en ny lila.

På kvällen spelade vi spel i spelhallen och Felix vann den största Minionen som sen snällt fick sitta i mitten sätet på vägen hem, i vår lilla bil. Mollie blev typ hysteriskt ledsen för att vi inte vann Poppi i Trolls.

Vi klättrade mer, åkte skridskor, vaskade stenar och fikade. Sen hem till sköna huset för att sova sista natten.

Sista dagen Spederade vi på Legoland en sista gång, vi åkte så mycket vi hann fram till Lunch. Sen åkte vi hemåt. Körde halva sträckan var hem, helt slut så kom vi till sist hem vid 22 tiden.

Full fart, en riktig Jarl semester! Tack för denna gång, och ses snart igen! Köpte säsongskort så en resa till blir det i år iaf!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats