Fru Jarl

Vi är i Benidorm Spanien!

Precis, vi är just nu i Benidorm i Spanien! Lite halvt dålig planering förra året från vår sida med två semestrar efter varandra, men nu blev det så. Vi var i Beitostølen förra året också, och redan efter den resan bestämde vi att vi skulle åka nästa år också. Den här resan bestämde vi någongång i somras, så det har varit planerat under en lång tid. Det blev bara 4 dagar emellan, och det har varit rätt stressigt.

Varför åkte vi hit? Jo, vi är just i Benidorm för att det är raceläger här för Felix och Måns. Under 5 hela dagar ska de köra på spansk mark, vilket de såklart ser fram emot jätte mycket. Vi tror att det kan vara en stor fördel för Måns att få uppleva detta. Vår vistelse här blir 8 dagar, vi kombinerar raceläger med semester. Vi bor på ett lägenhetshotell och har tillgång till både inomhus och utomhus pool, lekpark, barnklubb, minimarket, gym och mycket mer. Vi har med barnens favorit Pia (Felix faster) och hon göra mig och våra tjejer sällskap om dagarna

Vi åkte i torsdags till Connect hotell och övernattade där allihop. Tidig morgon och ett försenat plan, men vi anlände till Alicante strax efter 11. Vi har hyrbil och fick till vår förvåning en 9-sits, så vi har gott om plats för oss och väskor. Vi checkade in till vår lägenhet och tog sen en promenad för att se oss omkring.

Igår tog vi en lugn dag, badade i poolen och gick ner till stranden. Barnen doppade sig i havet, vi köpte glass och tog en promenad in till stan. Vi åkte till stormarknad och handlade mat, och wow vilket utbud i grönsaker, ekologiskt och veganska alternativ. Dessutom otroligt billigt, nästan så att vi borde bo här!

Felix, jag och Minelle tog en lång promenad till anmälan på andra sidan Benidorm, så nu imorgon är de redo för att börja köra!

Minelle har under dessa dagar även lärt sig göra kullerbytta, trots att hon är så liten.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats