Fru Jarl

Ändrade planer, aktivitet 4/4.

Igår planerade vi att åka till smultronstället, som skulle bli aktivitet 3/4. Men när vi kollat vädret så såg vi att det skulle regna just i Söderköping, så då planerade vi om i ordningen. Vi tog bilen och åkte till Västerås istället, för att kolla på när pappa tävlade. Kändes som en lagom aktivitet då jag var super trött igår.

Vi stannade och kolla på när pappa övade, men inte när han körde tävling. Tur var väll det eftersom han körde omkull, jag hade nog fått lite smått panik. Det gick bra, men jag kan inte låta bli att tänka på att något kan hända. Jag är rädd om min man!

På eftermiddagen tog vi en promenad in till centrum för att köpa lite tillbehör till middagen. Sen blev det såklart mys i soffan framför Eurovision. Fattade ingenting, låten som man trodde skulle komma sist, vann.. Jaja.

Eftersom vi planerade om igår så väntar smultronstället idag istället. Barnen har tjatat om sina glassar så några ändrade planer idag blir det inte. Rätt lagom aktivitet för att sen komma hem och tvätta och städa inför morgondagen, åter jobb för min del, och barnen har planeringsdag med pappa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats