Fru Jarl

Barnfri dag på sy- och hantverksmässan.

Vilken mysig och skön dag detta blev! Jag fick sova en timme extra imorse, barnen vet ju inte om detta med tidsomställningen men vi vaknade kl 7 som vanligt. Måns är som en liten klocka och vaknar nästan på minuten. Vi tog en lång frukost och 2 koppar med kaffe, älskar just söndagar pga av det.

Jag gjorde mig iordning inför dagen medan Felix monterade ner vår studsmatta. Tog bilen och hämtade upp min mormor för att åka till Älvsjö och symässan. Barnen har pappa haft med sig till sommarstugan, de har fått "hjälpa till" att plocka upp bryggor.

Vi var på mässan i två timmar, gick och kikade i lugn takt. Jag som vill göra allt, lära och testa mer tycker det mesta är kul att titta på. Men inser någonstans att tid saknas, och önskar att jag kunde lägga lite mer tid på min hobby. Så det fick bli lite kataloger med hem, har bestämt att jag ska veta vad jag ska sy innan jag köper hem något, göra klart en sak i taget så inte allt blir liggandes.

Vi åkte senare till Heron och åt sushi. Vi gick in på min favoritbutik Mio där jag njöt av min barnfria tid och verkligen kollade. Vi var nog därinne säkert en hel timme. Passade även på att gå in på media markt och kollade med en i personalen om min MacBook som snart gör mig galen. Jag älskar den jätte mycket, men det är inte helt lätt att lära sig Mac. Har nu ikväll återställt den, han fick visa hur jag skulle göra. Märker om jag lyckats imorgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats