Fru Jarl

Bästa beskedet!

Min morgon kunde inte ha börjat bättre! Som jag har gått och väntat och idag fick jag beskedet, positivt! Årets mål kommer att bli sant, så otroligt roligt! Personlig utveckling, här kommer jag!!

Morgonen började med en värdering ute i Sund, och nu är Felix iväg för att hämta mer gipsskivor. Vi satte de två första väggarna i torsdags och kommer att bygga hela helgen. Gips var både lättare och svårare på ett annat sätt, ömtåliga skivor. Jag samlar lite energi för att bära upp dem, de väger bly!

Bilden är från gårdagen, vi gick ner till ankorna och gav dem lite bröd.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats