Fru Jarl

Bra start 2018.

Beskriva början av 2018 blir ganska så lätt, vi har varit sjuka och bacillerna har gått varvet runt här hemma. Jag började redan innan nyår att bli dålig i influensa liknande förkylning som sen gick över till lunginflammation i form av virus. Blev totalt dålig i 5 veckors tid, har nog aldrig varit sjuk så länge förr. Jobbade på som vanligt så gott det gick, men hostade mig igenom dagarna långa.

Måns har haft dubbelsidig öroninflammation och ätit antibiotika två omgångar eftersom den första inte hjälpte, det var ca två veckor. Sen nu blev Mollie dålig i förkylning med feber och liknande hosta som jag hade tidigare. Nu när Mollie börjar bli bättre mot veckans slut, har Måns fått ta över febern och hostat sig igenom natten.

Börjar smått känna mig lite isolerad här hemma och stressen ökar eftersom jag ligger efter på jobbet. Men vad ska man göra? Det är bara snällt att ta dagarna som de kommer och hoppas att vi snart ska få hålla oss friska.

Har faktiskt för första gången behövt fråga efter vabbintyg, vi har aldrig varit hemma så här mycket som nu.
Bra start så här på 2018!

Igår tog vi en paus från hemmet och gick ner till vattnet för att ge ankorna lite mat, men mest för att barnen skulle få lite frisk luft. Min mormor gjorde oss sällskap, men även hon blev förkyld idag, så det kanske inte var så bra idé.

Vi hade planer på att ta barnen under morgondagen efter jobbet och åka iväg på någon minisemester eftersom det är sportlov, men det får bli någon annan gång när de är friska.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats