Fru Jarl

Dop för Minelle.

För det första så vill vi tacka alla er som kom på Minelles dopdag! Tack för att ni tog er tiden och ville dela hennes dag tillsammans med oss! Det blev en fin dag som gick alldeles för fort. Vår präst Johanna som vigde Felix och mig, och döpt Måns och Mollie, fick även nu döpa vårt tredje barn.

Som vanligtvis är det mycket att stå i innan ett dop, det ska bakas, handlas, piffas och städas efter. Vi bakade hela dagen innan, det blev rätt mycket till fika bordet och nästan allt gick åt. Det måste ändå vara ett gott betyg. Minelle skötte sig utmärkt under hela dagen. När vi under förmiddagen skulle fixa iordning allt valde hon att inte sova, även om hon var supertrött. Lagom tills vi skulle gå in i kyrkan somnar hon i min famn. Petade henne lite till liv och hon höll sig vaken under hela dopceremonin.

Så nu är vår lilla tjej döpt till Minelle Carola, andra namnet efter min moster som gick bort vid 28 års ålder.

Efter att vi fikat så kändes det som att luften gick ur både mig och Felix. Vi städade lokalen i 2 timmar efter, sen landade vi hemma ute i soffgruppen. Det var länge sedan jag kände mig så slut och trött.

Här kommer lite bilder från dagen:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats