Fru Jarl

Envis & förkyld dotter.

En mycket envis tjej förklarar för sin mamma att läget är okej, trots att hon varit varm i natt, vaknat vid ett flertal tillfällen och dessutom vaknar med torkat snor i hela ansiktet.. Hej förkylning! En tjej som är fullt upptagen och måste leka med sina kompisar, det är väldigt viktigt och jag är dum som inte förstår. Mollie med sitt envisa humör!

"Mamma det är okej, jag kan gå till dagis! De har massor med snorpapper där och jag lovar att snyta mig"

Nej, vi blir hemma och Mollie ska vila oavsett om hon vill eller ej. Måns fick välja att gå till dagis eller inte, men han ville stanna hemma och mysa med oss. Sen såg han all snö som kommit under natten och frågade snällt om vi kan gå ut, så under eftermiddagen kan det bli lite snölek på altanen. Får se om Mollie orkar eller vill ligga kvar i soffan.

Helgen har gått fort och vi har satt alla väggar på plats nu. Vi rensade och bar ner alla verktyg, byråer och material vi inte behöver mer. Helt ofattbart att vi börjar med gipsskivor nu och jag fasar för när de ska bäras upp. Jag tyckte skivorna i trä var jobbiga, gipsskivorna är i samma storlek men väger typ de dubbla. Får se om vi börjar ikväll eller imorgon, Måns har gympa ikväll så det är full fart som vanligt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats