Fru Jarl

Familjedag i Västerås.

En helt fantastisk dag börjar nå sitt slut. Så skön och rolig dag vi haft tillsammans i Västerås, bara varit med varandra. Vi tog en lång lunch på Pizza hut, barnen åt nästan upp en varsin pizza och en hel glass efter. Pizza hut är bra på så sätt att de ger ut ritblad och kritor till barnen, det älskar jag. Barnen tar det lugnt, pysslar lite medan maten blir klar i lugn och ro. Vi får ju inte äta pizza egentligen, men vi festade till det lite eftersom vi firade Mollie lite extra idag.

Barnen fick välja om de ville åka till lekland eller ”stora badhuset” alltså kokpunkten. De valde kokpunkten så det fick det bli. För er som inte har varit där, åk dit! Jätteballt ställe och barnen älskar det. Det är såklart dyrare en ett ”vanligt badhus” men det är klart värt varje krona! Vi var där i 3 timmar och badade. Hade kunna stanna längre, men barnen började nästan vingla av trötthet. De har åkt så otroligt mycket rutschkana och såklart mycket annat också.

Efter kokpunkten åkte vi in till Eriklunds köpcentrum i Västerås och tog en fika på Espressohouse. Jag tog bara kaffe och en mörk chokladbit. Barnen fick dela på en chokladmuffin som de såklart bråkade om. Vi passade på att köpa nya täckbyxor till Mollie på POP. Testade hennes gamla häromdagen och de satt upp till knäna. Sen har de ju börjat rean på POP. Så en tröja till Måns och en klänning med hårband till Mollie fick följa med hem också. 

Fick lite dåligt samvete för pizzan, så direkt när vi kom hem tog jag på mig träningskläderna och tog en löparrunda med intervaller. Nu har jag ingen träningsvärk dagen efter längre, kroppen börjar vänja sig vid min nya livsstil. Nu ska jag ta en smoothie och lite Aloe vera. Sen en dusch och bara njuta av en lugn hemma kväll. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats