Fru Jarl

Har checkat ut för jul.

Arbetat sista dagen nu innan jul, imorgon är jag och barnen hemma. Vi har planerat lite julstök och städning efter det, vi ska baka lite mer lussekatter och saffrans pannacotta till julafton. Jag mår rätt okej nu, bara min röst som tyvärr kommer vara dålig de närmaste två veckorna, och den förbaskade hostan!
Varför hostar man som mest på kvällen och framförallt på natten? Vad är det för logik med det?
Jag har med andra ord haft hemska nätter och knappt sovit något, har nog hållit familjen vaken också. Träningsverk i magen, det är lite lätta ord för att beskriva, jag har jätteont och orkar inte hosta mer nu.

Fick Mollipec utskriven men den hjälper ju knappt. Jag ser fram emot att (förhoppningsvis!) få sova ikväll och sovmorgon på det. Måns vaknar vid 7 varje dag, så det blir nog morgon då!

Ikväll har vi myskväll, jag och barnen. Felix är på brandmansträff så vi myser i soffan och har kollat på Nicke nyfikens första film.

Jag har testat att tända en egen brasa och efter mycket kämpande så gick det efter sisådär 30 min. Det är ju inte helt lätt att få det att fortsätta brinna. Men jag klarade det utan Felix hjälp.

Måns utbrast direkt att -"Wow mamma, du klarade det verkligen, bra mamma"

Funderade sen på om jag skulle ta det som en komplimang eller inte? Tur att min egen son tror på mig!? ?

Nu är vårt dubbelgarage på gång, plattan är påbörjad och Felix är riktigt nöjd! Hans livsdröm byggs just nu! Ska bli skönt med garage!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats