Fru Jarl

Högst upp på min önskelista!

Snart är det min dag och jag blir ännu ett år äldre. Något som jag har kollat på väldigt länge nu är en ny servis till vårt hem. Jag fick en när jag tog studenten, också från Rörstrand i 6 delar och den har vi verkligen använt mycket. Nu har några tallrikar strukigt med, och serien är lite halv, lite sprickor här och där, men framförallt har jag tröttnat på mönstret.

När jag började kolla så vår målet att köpa en helt vit serie, något som passar till allt och som man inte tröttnar på. Jag har kollat överallt, inte på bara märkes utan även på Mio, Citygross och Ica. Dock är det inte bara färgen och hur serien ser ut, utan alla delar måste också kännas helt rätt. Jag har inte hittat någon som har perfekt storlek och utformning på både koppar och tallrikar.

Swedish Grace från Rörstrand började jag kolla på redan när den kom ut för många år sedan, men kände att den var för dyr med tanke på att vi redan har en bra serie. Men nu har jag bestämt mig för att det är denna jag vill ha och att det blir denna jag ska börja samla ihop!

Förra köpte vi ihop till 6 personer och inser så här efter att det var alldeles för lite. 12 personer och någon extra tallrik vore perfekt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. FruJarl

  Åh! Vilken färg valde ni? Funderar på att beställa dem på internet, men då går det inte att se att alla delar är ok. Kanske blir Cervera, men där är dem dyrare.

 2. FruJarl

  Åh! Vilken färg valde ni? Funderar på att beställa dem på internet, men då går det inte att se att alla delar är ok. Kanske blir Cervera, men där är dem dyrare.

 3. FruJarl

  Åh! Vilken färg valde ni? Funderar på att beställa dem på internet, men då går det inte att se att alla delar är ok. Kanske blir Cervera, men där är dem dyrare.

 4. FruJarl

  Åh! Vilken färg valde ni? Funderar på att beställa dem på internet, men då går det inte att se att alla delar är ok. Kanske blir Cervera, men där är dem dyrare.

 5. FruJarl

  Åh! Vilken färg valde ni? Funderar på att beställa dem på internet, men då går det inte att se att alla delar är ok. Kanske blir Cervera, men där är dem dyrare.

 6. FruJarl

  Åh! Vilken färg valde ni? Funderar på att beställa dem på internet, men då går det inte att se att alla delar är ok. Kanske blir Cervera, men där är dem dyrare.

 7. MartinaOlsson

  Hej!
  Jag vill bara tipsa dig om att du just nu kan vara med och tävla om Pauline Wågströms självbiografiska bok ”Om ett MISSFOSTER: att leva med selektiv mutism, autism och social fobi” i min blogg! En superviktigt bok enligt mig då den hjälper till att lyfta och normalisera psykisk ohälsa ? Klicka på länken nedan för att vara med och tävla!
  https://martinaolsson.myshowroom.se/64577/tavling-vinn-pauline-wagstroms-sjalvbiografiska-bok/
  Och ett gott nytt år på dig också, såklart! ?

 8. MartinaOlsson

  Hej!
  Jag vill bara tipsa dig om att du just nu kan vara med och tävla om Pauline Wågströms självbiografiska bok ”Om ett MISSFOSTER: att leva med selektiv mutism, autism och social fobi” i min blogg! En superviktigt bok enligt mig då den hjälper till att lyfta och normalisera psykisk ohälsa ? Klicka på länken nedan för att vara med och tävla!
  https://martinaolsson.myshowroom.se/64577/tavling-vinn-pauline-wagstroms-sjalvbiografiska-bok/
  Och ett gott nytt år på dig också, såklart! ?

 9. MartinaOlsson

  Hej!
  Jag vill bara tipsa dig om att du just nu kan vara med och tävla om Pauline Wågströms självbiografiska bok ”Om ett MISSFOSTER: att leva med selektiv mutism, autism och social fobi” i min blogg! En superviktigt bok enligt mig då den hjälper till att lyfta och normalisera psykisk ohälsa ? Klicka på länken nedan för att vara med och tävla!
  https://martinaolsson.myshowroom.se/64577/tavling-vinn-pauline-wagstroms-sjalvbiografiska-bok/
  Och ett gott nytt år på dig också, såklart! ?

 10. MartinaOlsson

  Hej!
  Jag vill bara tipsa dig om att du just nu kan vara med och tävla om Pauline Wågströms självbiografiska bok ”Om ett MISSFOSTER: att leva med selektiv mutism, autism och social fobi” i min blogg! En superviktigt bok enligt mig då den hjälper till att lyfta och normalisera psykisk ohälsa ? Klicka på länken nedan för att vara med och tävla!
  https://martinaolsson.myshowroom.se/64577/tavling-vinn-pauline-wagstroms-sjalvbiografiska-bok/
  Och ett gott nytt år på dig också, såklart! ?

 11. MartinaOlsson

  Hej!
  Jag vill bara tipsa dig om att du just nu kan vara med och tävla om Pauline Wågströms självbiografiska bok ”Om ett MISSFOSTER: att leva med selektiv mutism, autism och social fobi” i min blogg! En superviktigt bok enligt mig då den hjälper till att lyfta och normalisera psykisk ohälsa ? Klicka på länken nedan för att vara med och tävla!
  https://martinaolsson.myshowroom.se/64577/tavling-vinn-pauline-wagstroms-sjalvbiografiska-bok/
  Och ett gott nytt år på dig också, såklart! ?

 12. MartinaOlsson

  Hej!
  Jag vill bara tipsa dig om att du just nu kan vara med och tävla om Pauline Wågströms självbiografiska bok ”Om ett MISSFOSTER: att leva med selektiv mutism, autism och social fobi” i min blogg! En superviktigt bok enligt mig då den hjälper till att lyfta och normalisera psykisk ohälsa ? Klicka på länken nedan för att vara med och tävla!
  https://martinaolsson.myshowroom.se/64577/tavling-vinn-pauline-wagstroms-sjalvbiografiska-bok/
  Och ett gott nytt år på dig också, såklart! ?

stats