Fru Jarl

Inte tänkt från början.

Nu kommer vi till alla beslut på övervåningen, vilken tapet på väggar i vardera rum, innertak, golv och trappräcke. Ikväll beställde vi vårt innertak och det blev såklart inte det vi hade tänkt från början. När vi fick hem proven så visade de sig vara rätt "gula" i färgen. Vitt tak, fast mer åt vaniljhållet. Vi valde ett annat alternativ som var vitt och inget annat, ser ut som det är nikotin av rök när det blir åt gula hållet enligt mig.

Tapeter har vi kollat på en hel del och det är riktigt svårt! Vi ska ha en mer "extrem" tapet från trappens början och som en fondtapet på vår myshörna i allrummet. Hittat några favoriter och jag har en vinnare. Måste låta det smälta lite och se om jag tycker det är lika bra imorgon, Felix funderar. Vi delar inte samma tycke i allt, men brukar hitta de vi båda älskar tillslut!

Min vinnare är den ovan, bild från Lexington.

Sen har vi några av de andra favoriterna nedan. Måns och Mollie får välja helt själva i sina rum, på en fondvägg. Sen tar vi något mildare på de andra väggarna. Måns har valt en Star Wars tapet och Mollie en från Frost, förvånade?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats