Fru Jarl

Kaoset är snart över!

Nu är det endast 6 dagar kvar till julafton ? Snart är all denna stress och press över, och vi är alldeles strax färdiga! Helgen har gått superfort, vi har hunnit med mycket på olika håll. Stort tack för all hjälp vi fått med barnpassning och hjälp med hämtning av andra lagret möbler. Det är mycket kvar.

Alla golvlister är klara och det sista i trappen fixade Felix igår. Nu är det endast elementskydden kvar, och lite design som ska upp. Sen är det bara att städa ur och börja montera alla möbler.

Jag åkte till Nyköping i lördags för att inhandla alla julklappar, vi har inte hunnit tänka på det överhuvudtaget men det löste sig till sist. Det blev en hel del julklappar, som jag slog in i går. Det var i princip hela den dagen, Felix bygge för fullt och farmor hjälpte till att se till barnen.

Igår började jag och Max dagen tidigt uppe på Ikea för att köpa alla stora möbler. Det blev två överfyllda vagnar och sen hämtade vi två soffor på det ? Vi fick in allt i bilen ?

Sen fick vi även hjälp att få upp julbelysningen på huset som inte kommit upp. Det har helt klart blivit en speciell jul i år, då vi knappt hunnit med de "vanliga" firandet fram till jul. Barnen fick till min stora glädje baka pepparkakor och pepparkakshus hos Pia hela dagen igår. Köpte pepparkaksdeg i början av december som legat tills nu i kylskåpet, tiden har inte funnits.

Överlyckliga och stolta barn kom hem. De hann även med pulka åkning och muffinsbakning på det. Farmor var ute på tomten i lördags och bygge flera snögubbar med dem också, bra att de har roligt medan vi är lite "fokuserade på annat". Verkligen tur att vi fick vår vecka i Paris ihop.

Samtidigt tror jag att detta blir den bästa julen om man bortser från de saker vi inte hunnit med men gör alla andra år. Det kommer bli en så otroligt stor överraskning för dem, och de har ingen aning!

Jag tog mig äntligen i kragen och sydde klart Mollies lapptäcke igår till hennes myshörna. Måste hinna göra klart Måns också i veckan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats