Fru Jarl

Min nya tjänst, första veckan!

Nu har jag lämnat mäklaryrket på riktigt och det känns som en riktig befrielse! Jag har fått ett flexibelt jobb och kan ta SJ tåget fram och tillbaka på 35 min ca, enkel väg. Jag har köpt privat telefon och behöver inte vara tillgänglig efter 16.30 ordinarie dag, inga kvällar och helger.

Jag har fått ta över 17 föreningar och har en del att sätta mig in i. Just nu, den första veckan har vi varit ute och kikat in några av mina fastigheter, gjort årlig kontroll och försökt sätta mig in i arbetet och några av mina kunder. Det kommer ta tid och energi att lära mig dem alla, vissa med mindre avtal och några med större.

Jag har också fått lära mig hur man åker kommunalt, det har inte hänt innan, har alltid haft bilen till hands. Men att åka regionalt är väldigt bekvämt måste jag erkänna.

Min första vecka som fastighetsförvaltare har varit intensiv men otroligt rolig, dagarna går så fort, ett tecken på att detta var det rätta valet!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. FruJarl

  Önskar dig lycka till, starkt att inte bara vara mäklare utan också driva eget! Om det är din dröm så ska du såklart kämpa, jag intalade mig länge att det skulle bli bättre, och kommer faktiskt aldrig ångra mitt beslut, hemma varje dag 17.15. Helt fantastiskt! ?

 2. FruJarl

  Önskar dig lycka till, starkt att inte bara vara mäklare utan också driva eget! Om det är din dröm så ska du såklart kämpa, jag intalade mig länge att det skulle bli bättre, och kommer faktiskt aldrig ångra mitt beslut, hemma varje dag 17.15. Helt fantastiskt! ?

 3. FruJarl

  Önskar dig lycka till, starkt att inte bara vara mäklare utan också driva eget! Om det är din dröm så ska du såklart kämpa, jag intalade mig länge att det skulle bli bättre, och kommer faktiskt aldrig ångra mitt beslut, hemma varje dag 17.15. Helt fantastiskt! ?

 4. FruJarl

  Önskar dig lycka till, starkt att inte bara vara mäklare utan också driva eget! Om det är din dröm så ska du såklart kämpa, jag intalade mig länge att det skulle bli bättre, och kommer faktiskt aldrig ångra mitt beslut, hemma varje dag 17.15. Helt fantastiskt! ?

 5. FruJarl

  Önskar dig lycka till, starkt att inte bara vara mäklare utan också driva eget! Om det är din dröm så ska du såklart kämpa, jag intalade mig länge att det skulle bli bättre, och kommer faktiskt aldrig ångra mitt beslut, hemma varje dag 17.15. Helt fantastiskt! ?

 6. FruJarl

  Önskar dig lycka till, starkt att inte bara vara mäklare utan också driva eget! Om det är din dröm så ska du såklart kämpa, jag intalade mig länge att det skulle bli bättre, och kommer faktiskt aldrig ångra mitt beslut, hemma varje dag 17.15. Helt fantastiskt! ?

 7. Mäklarmorsan

  Låter som en befrielse att slippa vara tillgänglig och kvälls-och helgjobb! Just nu har jag många krångligheter jobbmässigt så längtar också bort. Hoppas det vänder snart dock för jag har ju mycket bra på gång i mitt företag. Kul att det känns bra med jobb-bytet!

 8. Mäklarmorsan

  Låter som en befrielse att slippa vara tillgänglig och kvälls-och helgjobb! Just nu har jag många krångligheter jobbmässigt så längtar också bort. Hoppas det vänder snart dock för jag har ju mycket bra på gång i mitt företag. Kul att det känns bra med jobb-bytet!

 9. Mäklarmorsan

  Låter som en befrielse att slippa vara tillgänglig och kvälls-och helgjobb! Just nu har jag många krångligheter jobbmässigt så längtar också bort. Hoppas det vänder snart dock för jag har ju mycket bra på gång i mitt företag. Kul att det känns bra med jobb-bytet!

 10. Mäklarmorsan

  Låter som en befrielse att slippa vara tillgänglig och kvälls-och helgjobb! Just nu har jag många krångligheter jobbmässigt så längtar också bort. Hoppas det vänder snart dock för jag har ju mycket bra på gång i mitt företag. Kul att det känns bra med jobb-bytet!

 11. Mäklarmorsan

  Låter som en befrielse att slippa vara tillgänglig och kvälls-och helgjobb! Just nu har jag många krångligheter jobbmässigt så längtar också bort. Hoppas det vänder snart dock för jag har ju mycket bra på gång i mitt företag. Kul att det känns bra med jobb-bytet!

 12. Mäklarmorsan

  Låter som en befrielse att slippa vara tillgänglig och kvälls-och helgjobb! Just nu har jag många krångligheter jobbmässigt så längtar också bort. Hoppas det vänder snart dock för jag har ju mycket bra på gång i mitt företag. Kul att det känns bra med jobb-bytet!

stats