Fru Jarl

Nöjen.

Att ha roligt med familjen är det bästa jag vet! Det blev ingen resa denna sommar och en väldigt kort semester som endast spenderades med bygge av övervåningen. Men spontana och lekfulla som vi är, så har vi hunnit hitta på lite kul iaf under denna sommar! Vi har ändå hunnit med Liseberg, Kolmården besök, en kryssning och lite små kul om dagarna! Jag har inte skrivit så mycket här på bloggen men under våren har vi också hunnit med Lalandia, Legoland, Gröna Lund, High Chaparral, och Astrid Lindgrens värld 2 ggr.

Igår testade vi Exploria, vi har faktiskt inte hunnit åka dit än, men det var riktigt bra! Blev väldigt positivt överraskad av uppbyggnaden av huset, väldigt likt Lalandia med en mycket mysig stämning! Det var inte så mycket folk igår när vi var där, vilket var skönt! Vi testade leklandet igår efter att ha varit förbi Ikea, Mio och Media markt, dags att planera möbelinköp till barnens snart färdiga rum.

Efter att barnen lekt sig svettiga så åt vi på Pinchos, vilket vi heller inte gjort förut. Det var en upplevelse i sig, väldigt gott och annorlunda. Mollie tyckte det var riktigt bra och slängde i sig maten. Kan varmt rekommendera ett besök på Exploria, det var inte sista gången!

(Bilden är gammal, från Disneyland när barnen var mindre)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats