Fru Jarl

Ny video, Familjen Jarl på Disneyland Paris.

Nu efter att jag har rensat datorn och fått allt på plats, kunde jag äntligen göra klart vår andra familjevideo.

Detta var andra gången som vi var i Disneyland Paris, Måns är 3 år och Mollie ska snart fylla 2 år. Jag hade oturen att åka på influensa denna resa och gick på alvedon och ipren hela dagarna för att kunna vara pigg. Vi fick gå hem till hotellet varje dag vid lunch så jag kunde lägga mig och vila en timme och sen var vi igång igen. Så jag ser lite halvpigg ut på videon, men vi hade jättekul iaf! Ni som känner oss och Måns kommer ihåg när det mest var ljud och tecken för hans del. Man glömmer fort men detta var innan han började prata och hans operation.

Klippte bort väldigt mycket film och ändå blev den här 25 min lång. Hoppas släckt och vänner uppskattar den.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats