Fru Jarl

Plötsligt händer det.

Det är så lustigt att man kan prata om en sak och någon timme efter så inträffar precis det man nyss pratade om. Jag satt i förrgår och pratade med min kära mormor om att det är konstigt att barnen inte får någon plats på gymnastiken som vi stått i kö så länge till. Känner speciellt att Måns behöver aktiveras och göra något efter dagis. Någon timme senare fick jag ett mail om att Måns äntligen fått en reservplats och kan börja redan dagen efter.

Så det var med lite panik som vi började på gympa igår. Jag gick på lunchen för att köpa inneskor, köpte två olika för att vara på säkra sidan. Extremt stressigt att hinna efter jobbet till ett pass mellan 17.30-18.30, men vilket lycka för Måns. Han älskade det verkligen. Mollie var inte alls lika glad som snällt fick sitta och titta på. Vet inte vad jag ska hitta på åt henne, hon har plats 7 i kön till den mindre gruppen, och lär inte få någon plats alls.

Så numera vet jag precis vad vi gör varje tisdag efter jobbet, det är nu det börjar, det lär nog bli några fler grejer som vi får sitta och åka runt på. Huvudsaken är att barnen tycker att det är roligt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats