Fru Jarl

Semester – Första dagen!

Helt underbar dag som gått alldeles för fort! Vi åkte iväg igår kväll strax efter 17 hemifrån mot Helsingborg för stopp för natten. Vi testade Good morning hotell denna gång, som mot min förväntan var riktigt bra! Betalade 800 kr istället för 2000:- på Scandic som vi tog förra gången. Det här var faktiskt ett mycket bättre alternativ, familjerum med dubbelsäng för både oss och barnen. Rekommenderas varmt!

Vi kom fram vid lunch och åt på legolands buffé. Spenderade några timmar på Legoland med diverse åkattraktioner för att röra oss mot vår villa efter 15.30. Vi börjar med att shoppa mat, bara frukost och dricka. Sen äter vi ute på diverse restauranger som vi vill uppleva.

Barnen passade på att vara med på barn discot medan vi tog varsin öl i restaurangen. Mollie älskar att dansa och gick verkligen all in. Måns är mer blyg och kollar gärna på om han inte vill, så ikväll satt han med oss och kollade.

Vi åt middag på fantastiska Bones, så god mat och barn anpassat!

Nu myser vi i vår vackra och mysiga villa. Ett glas vin, godis, tv och bara egentid med familjen! Helt underbart!! ?‍?‍?‍??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats