Fru Jarl

Tanken slog mig.

Min Mollie, mitt minsta barn som snart blir fyra år. Tiden har gått så fort och Mollie har alltid i mina ögon varit så liten. Men hon börjar nu att bli stor, hon är inte längre den där stapplande lilla tjejen som ropar efter sin ”Botti” som då var namnet för napp. Hon är ingen bebis längre utan även hon är ju nu ”bara” mitt lilla barn.

Tanken slog mig, hur länge räknas man vara småbarnsförälder? Mina barn är ju trots allt fortfarande små, men inte så länge till. Måns börjar snart skolan, då känns det som att han har fallit ur kategorin småbarn. Jag är 28 år och kan snart inte kalla mig längre för småbarnsförälder. Det känns som ett rätt stort steg, och faktiskt lite svårt att smälta att även jag börjar bli gammal.

Vad tycker ni? Hur länge är man småbarnsförälder?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats