Fru Jarl

Vår midsommar.

Sommaren är här, barnen har tagit sommarlov och midsommar är redan över..!? Tiden springer iväg när man är mammaledig! Vi fick en trevlig midsommarhelg med familjen. Felix höll brandjour i år igen, så vår tradition på Taxinge slott blev inte av detta år heller. Istället firade vi midsommar med dans på hembygdsgården, samt med fika och fiskedamm. Barnen träffade kompisar att leka med och Minelle tyckte firandet var spännande att se.

Jag gjorde tre-rätters till middag, vi bjöd vår familj och sällskap. Det blev helt veganskt, alltså inte någon traditionell midsommarbuffé som vi klarade oss utan. Jag frågade vad barnen önskade och såklart blev svaret hamburgare med hemgjorda pommes. Så jag bjöd på burgare gjorda på nötter och bönor med grönkål och pommes. Till förrätt blev det pad thai med tofu i majsstärkelse och en sommartårta utan socker med bär, till efterrätt. Allt blev så gott, och jag var helt slut när dagen var över!

Mitt i middagen fick Felix larm och åkte ut på skogsbrand, han blev borta hela kvällen och halva natten. Sen åkte han på morgonen och kom hem sen eftermiddag. Så vi har inte sätt mycket av pappa under helgen,

Under midsommardagen var vi på kolmården igen med mormor.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats