Fru Jarl

Vardagspussel är inte alltid så lätt.

Det är inte alltid så lätt att få ihop vardagen, men på något sätt så löser det sig alltid. Denna veckan har vår busiga Mollie fått vara hemma från dagis. Hon fick feber i söndags och har nu senare fått några blåsor i munnen, kan vara höstblåsor men de är väldigt små. Vår vardag flyter på som vanligt förstås och Felix håller kurs i Göteborg. Så Mollie får snällt hjälpa mamma på kontoret. Hon har varit med hela dagen igår och idag.

Måste ge henne största beröm för idag, jag har till mestadel suttit i telefon och hon har varit lugn och tyst. Hon har ritat och klippt mycket, varje dörr är pimpad med teckningar nu, speciellt Ingemars dörr, den fick lite extra kärlek.

Mollie började tjata efter pannkakor (som vi åt igår med!) redan vid klockan 10, vid 11 tiden kunde hon inte hålla sig längre. Det blev en tidig lunch.

Efter jobbet så somnade hon som en stock i bilen direkt, det var nog rätt jobbigt att jobba trots allt. Vi hämtade Måns och åkte upp till ”Gammo” och åt middag där.

Nu när vi kom hem låg det ett paket i brevlådan med två nya filmer från homeenter. Det blev filmmys direkt i soffan till nya Ice Age 5. Lugn och ro för mamma, jag är helt slut.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats