Fru Jarl

Visning & Galamiddag.

Igår blev det fullfart lördag med först visning och sen galamiddag på Södertuna slott. Felix har jour denna vecka så farmor fick komma förbi och vara här en stund med barnen medan jag åkte för att ha visningen på Hökebergsvägen. Det kom väldigt mycket folk och jag fick vara kvar i 2,5 timme. Försökte åka när visningen nått sitt slut men fick låsa upp dörren tre gånger till pga att folk kom försent. Tur att jag inte hade någon visning efter. Iskall hoppade jag sen in i bilen då huset är vinterställt med underhållsvärme och inget vatten på.

Vår barnvakt fick förhinder och vi fick snabbt hitta på en ny lösning. Snälla farfar hämtade upp barnen redan vid 14 tiden och tog med dem till badhuset i Oxelösund för att bada i tre timmar. Helt slutkörda somnade de hemma sen, de hade jättekul!

Jag och Felix var med jobbet på Näringslivsgalan på Södertuna slott. Alltid så trevligt oavsett vad vi gör, att få umgås med kollegorna med respektive på fritiden. Att bara få sitta och prata, är bara det så väldigt trevligt! Det blev trerätters middag, underhållning och dans. Vi åkte hem kring 23.30 då vi kände oss rätt nöjda.

Tack för en väldigt rolig kväll!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats