Fru Jarl

ÄNTLIGEN KLAR!

Svårt att förstå och greppa det än, men det kommer väll smälta inom ett par dagar. Som jag har kämpat, den senaste tiden har det kännas som att jag levt i min egna lilla bubbla. Vi fick en välbehövlig och underbar resa till Orlando, men sen därefter har jag minst sagt levt under stress och press. Med ett examensarbete att skriva och presentera samt göra överlämning inför mammaledighet på jobbet (efter 2,5 veckas semester) var inte helt lätt. På det så har det varit graviditet med krämpor, Måns som börjat i ettan och fått läxor samt vardagen.

Men idag har jag kommit hem från Göteborg och JAG ÄR FÄRDIGUTBILDAD FASTIGHETSINGENJÖR och dessutom fick jag högsta betyg på mitt examensarbete, känns som ett bra avslut! Förra veckan gjorde jag också min överlämning på jobbet och jag går numera hemma och bara är gravid. Hur sjukt är inte det? Från att göra 1000 grejer samtidigt till att jag är fri, det känns lite konstigt.

Nu har jag lovat min man att försöka ta det lugnt och inte hitta på 1000 nya saker. Jag behöver dessutom det eftersom jag har svårt att gå och får väldigt ont. Jag ska helt enkelt ”bara” vara mamma, gravid och fru.
Nu ska jag ANDAS och ta det lugnt, om jag nu kan det., men jag ska åtminstone försöka.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats