Fru Jarl

Letar efter skogens skatter.

Vilken behövlig och skön hemma helg vi har haft efter vår resa! Vi har inte kommit helt tillbaks i tiden och har slagit rekord både lördag och söndag i sovmorgon sedan barnen kom. Men det kändes behövligt, de sista veckodagarna har varit tuffa. Mera om vår resa kommer, men nu är vi tillbaks i rutiner och vardag med delade känslor.

Hösten har kommit och väldigt kallt är det också, från 35 grader till -1 som det varit i veckan. Kändes som att vi var tvungna att ta tillfället i akt idag och åka ut i skogen. Vi packade med oss fika och åkte ut för att leta reda på skogens skatt. Eftersom jag har jobbigt med att gå så valde vi en plats med mycket stigar och inga backar. Vi var ute i 2,5 timme och gick i princip i cirklar så vi kunde se bilen hela tiden.

Vi tog det lugnt och fikade innan vi vände tillbaks. Vi hittade rätt mycket svamp, mest höstkantareller. När vi kom hem rensade jag svampen och gjorde iordning svampmackor med härlig sallad till. Barnen åt rester från gårdagen, de är inte så mycket för svamp.

En härlig dag och frisk luft!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats