Fru Jarl

Att kunna hantera vardagen.

​På ett sätt har de senaste dagarna känts som ohållbara. Det har varit mycket att göra och hantera, men nu känns det som att jag är på banan igen och hittat tillbaka. Det gäller att ta lärdom och ta sig över alla hinder som kommer. Men nu vet jag hur jag ska göra till nästa gång, nu vet jag att jag måste byta rutiner. Nu äntligen är Felix klar med sin utbildning till brandman och nästa vecka blir det på allvar. Hans första jourvecka, hoppas att han tycker det är lika kul som han har tyckt om sin utbildning. Detta passar honom helt utmärkt! Barnvakt är redan fixat till de dagar som vi behöver.

För min del har det som sagt hänt en del. Jag har sålt två lägenheter denna vecka och skriver på en tredje imorgon. Jag har två kvällsvisningar imorgon och efter ett sent kundmöte. Så det blir med andra ord en lång dag.

Idag gjorde jag allt för att hinna hem och hämta Måns från dagis. Han har börjat gråta varje dag när jag går, eller lämnar på dagis. Han skriker att han saknar mig, det gör väldigt ont i hjärtat! Så idag hade han berättat för sina dagis fröknar hela dagen att mamma faktiskt ska hämta honom. Det känns ju sisådär.
Har kommit hem rätt ofta när han redan har somnat och då hinner jag inte ens se honom. Mollie är vaken varje ikväll, så vi hinner träffa varandra mera. Hoppas att jag kan planera mina dagar mer efter familjen, det blir bättre när jag får in mina rutiner på saker och ting. 

Något som har varit bra är att barnen har varit helt friska sen vi började med kosttillskott och aloe vera. Är inte det helt fantastiskt? Vet inte hur mycket VAB det är till och från annars. Jag själv drog på mig en förkylning efter fjällenresan, tror att det kan ha att göra med all stress också. Det är ju aldrig bra!

Ikväll har vi haft en myskväll med middag, barnen har badat och sen blev det film. Måns Sover, mollie kollar på Dora och Felix är ute och tränar. Ska snart bädda ner mig med en ljudbok och bara ta det lugnt. Så skönt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats