Fru Jarl

Blombud och nöjda kunder.

Nu är jobbdagen slut och jag har landat hemma, lagom vid 22.00. Måns kämpade länge men somnade 2 minuter innan jag klev in genom dörren. Typiskt! Mollie och jag hinner mysa lite iaf. 

Min dag började riktigt bra! Fick blombud till jobbet från en säljare som fick ”ovärderlig hjälp” med sin försäljning. Det är så roligt med nöjda kunder och extra kul när de också visar det! 

Jag har haft två visningar ikväll på lillskogsvägen och Solfagravägen. Min visningar, de är så otroligt bra, faktiskt! Det är så kul, mina säljare anstränger sig med fika, godis, frukt och kaffe eller Loka till. Det blir en sådan bra stämning! Avslutade dagen med en värdering, och nu äntligen sängdags! Imorgon börjar jag dagen kl 8.00 i Huddinge med ett kundmöte, heja heja! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats