Fru Jarl

Det nya målet.

Det går i perioder och senaste tiden har varit välbehövlig och skön, men vi har verkligen legat på latsidan. I söndags tog vi oss i kragen och började på nytt. Vi satte upp ett nytt mål som vi ska hålla, men det kommer att bli tufft. Vi har kommit långt på övervåningen och det är faktiskt inte mycket kvar, och det kanske var därför vi la det åt sidan några veckor.

Vårt nya mål är att allt ska vara klart på julafton, allt förutom badrummet. Barnen ska få öppna sina dörrar till sina rum i julklapp, och därför får de inte sova hemma den 23:e, för allt ska bli en överraskning. I och med detta så måste vi verkligen bygga varje dag för att hinna.

Allt började med att jag såg en bild på FB att "nu är det endast 9 veckor kvar till jul". Då slog det mig att vi köpte julklappar till barnen förra året som skulle passa till deras rum "som snart var klara". Insåg då inte hur mycket som faktiskt var kvar och hur lång tid allt tar. Men, jag fick dåligt samvete, nu jäklar ska de få sina rum till jul. Felix höll bara med, skönt att bli klara.

Så nu kör vi för full rulle, jag ser fram emot deras glädje. Från och med nu får de inte gå upp på övervåningen och se, utan de får vänta med spänning! ?

God jul ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats