Fru Jarl

Gårdagens prestation! ?

Vi gav upp 21.20 igår kväll. Vi sågade upp det sista av innertaket i hallen upp mot övervåningen i förrgår. Igår satte vi gips på hela väggen ner till hallen och även där vi tidigare har dragit om elen och inte kunnat göra någonting. Första lagret med spackel är på plats ?

Ikväll fortsätter vi med spackel och de allra sista listerna i taket. Sen ska det städas undan, ikväll blir vi klara med allt "tak" jobb, så otroligt skönt. Vi försöker att ha så lite som möjligt på övervåningen och hålla så gott som städat. Annars blir det inge kul att jobba.

När vi har spacklat och de fått torka, ska det slipas. Sen sätter vi tapeter på dessa väggar för att slippa sätta upp ställningen igen. Prio ett är alltså öppningen neråt hallen ??

Förutom jobbet på övervåningen så har vi långdragen "sjukstuga" om det nu går att kalla det för det. Måns mår fortfarande inte bra och vi var hos läkare senast i måndags, vi ska få träffa en annan läkare den 14 november, och därefter vet vi mer.

Vi varvar därför hemmtid med jobb, och jag har även mina studier vid sidan om. Tenta vecka nästa vecka, ser inte fram emot det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats