Fru Jarl

En ledig lördag!

​Idag hade vi en ledig dag till sist. Jag har inte haft mobilen på mig överhuvudtaget. Otroligt skönt att bara vara med barnen och inte tänka på jobbet alls. Felix har varit i Nyköping på brandövning under dagen. Vi passade på att ta igen städning hemma, det har varit som det har varit, det vi hunnit med har gjorts, men mycket att ta igen… Så jag har tvättat fem maskiner idag och städat en hel del i huset. Vi passade även på att gå ner till nya lekparken som öppnade i veckan , barnen lekte och sen gick vi till affären och köpte godis. 

Tror jag kom fram till att jag gjort 8 affärer denna månad, det går så fort så jag kan ha glömt någon. Det är jättekul att det rullar på, nya rutiner och en ny livstil behövs bara för att detta ska bli riktigt bra! Imorgon har jag bara en villa visning på Fredsstigen, kommer bli spännande! Vi var på utbildning i veckan, lärde mig en hel del, fick nya idéer och ska sätta igång direkt. Lite övning så blir det jättebra!

Nu ska jag njuta av en ledig kväll! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats