Fru Jarl

Söndag, visningsdax!

​Idag är det söndag, och det är visningsdag. Fast idag hade jag bara en visning, jätteskönt. Det blev en villa visning på Fredsstigen, började förbereda direkt på morgonen vid frukost med muntliga presentationen som jag inte hunnit skriva klart i veckan. Sen åkte jag in tidigare till kontoret och skrev ut det sista. Det blev en jättebra visning och 13 sällskap kom. Detta är ett så fantastiskt hus, ett jag själv skulle kunna köpa!

Felix har under dagen varit på motorbanan i Västerås med Robban och kört. Han tog ny licens och verkar vara nöjd med dagen trots att han inte fått köra, började ju snöa mitt i allt. Jätte konstigt väder, hade hoppats på sol till min villa visning idag också, men vi fick snö.

Annars har jag och barnen tagit det lugnt, farmor Marianne har passat dem idag. Felix och jag har nyss tagit ett glas vin och suttit med månadens budget. Vi har bestämt att boka en resa till Legoland i sommar och har fortfarande planer på att åka till Orlando och sparar för fullt till det. 

Imorgon börjar ny vecka, känns som om jag kan ta igen lite sedan tidigare. Kommer att titta på en tomt imorgon som ska säljas, samt ha ett kundmöte med en tidigare kund. Fotografering på Kavlevägen sköter fotografen Luis själv, super!

Nu ska jag bara ta det lugnt, älskar att vara hemma, det är helt underbart!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats