Fru Jarl

Gravid vecka 18 & 19.

Nu är vi snart halvvägs, tänk att tiden alltid går så fort när man väntar barn. Det är nu den mysiga tiden är kommen, med en liten och go mage, som endast är mysig och lätt att ha. Mot slutet vet jag att det inte alls känns lika mysigt och lätt, då är man mest less. Ska verkligen njuta av den här fina tiden! Jag som trodde att graviditeten med Mollie skulle bli min sista och jag försökte verkligen njuta av den, men det var en intensiv tid med Måns på 9 månader-1,5 år, husbygge och studier.

Nu vet jag att det är den sista graviditeten och nu har jag stora barn, som även dem är väldigt delaktiga i denna lilla bebismage.

onsdag ska vi på rutin ultraljud, och förhoppningvis får vi då även veta om det är en liten flicka eller pojke. Vi har ju en av varje redan, så därför har vi ingen förväntan alls. Det blir bra hur som, bara vår bebis är frisk.
Måns och Mollie däremot önskar gärna en lillasyster, Mollie för att hon vill ha en liten bebis prinsessa som hon själv var. Men Måns anledning måste ändå vara den finaste, han vill gärna ha en till Mollie.

Jag tror dock att det blir en liten pojke, jag har ju haft rätt vid de andra två, så vi får se om jag har det denna gången med.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats