Fru Jarl

Gymnastik & utedag!

Vardagen har rullat igång på full hastighet! Hösten är kommit och det är kallare ute, löven börjar falla och regniga dagar väntar. Jag hinner knappt inte med dagarna, knappt veckorna känns det som. Det går så oroligt fort med tre barn hemma och massa att göra! Nu när hösten har kommit har också alla aktiviteter på eftermiddagarna satt igång. Vi har valt till skillnad från många andra familjer att inte bli fast i många aktiviteter. Barnen får välja en sak i veckan som de vill gå på. Utöver det så gör vi familjeaktiviteter och kör motorsport när vi själva planerar in det. Frihet när den är som bäst!
Hur gör ni med aktiviteter, hur många saker får era barn göra?

Denna termin har jag valt att hoppa in som gymnastikledare igen. Det var typ 10 år sedan jag höll på med gymnastik och grupper, men det fungerade smidigast för oss denna termin. Måns & Mollie får nu gå i samma grupp, och jag slipper skjutsa två gånger i veckan. Igår körde vi terminens andra pass, faktiskt lite kul att vara igång igen, även om jag inte vill binda upp mig för mycket.

Apropå rörelse, så försöker jag att gå upp med vagnen varje dag till skolan för att hämta barnen. Deras skola ligger på andra sidan av orten, och det är bara uppför typ. Men det är skönt att rulla neråt hem sen. Barnen älskar att vi tar en promenad hem, vi stannar ofta i lekparken för lekstund och om vädret tillåter har vi köpt glass. Lite lyx i vardagen!

Gäller att passa på att njuta av de sista solstrålarna och de varma dagarna!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats