Fru Jarl

Hejdå till SBC & Stockholm!

 Igår blev det en lång dag! Jag tog med mig Minelle, vagnen och packning för att ta tåget till Stockholm och mitt jobb på SBC, som jag sagt upp mig ifrån. Jag blev inbjuden på avtackning tillsammans med min närmsta kollega Therese som också valt att gå vidare. Det blev en riktigt bra dag!

Vi gick upp gemensamt hemma, fixade oss, lämnade Måns & Mollie på skolan och sen hem igen. Jag tog vagnen med packning och gick ner till stationen för att ta tåget till södra station. Minelle undrade vart vi var på väg och fick många ansikten och intryck att lägga på minnet. Tuff dag!

Vi åt gemensam lunch på jobbet, två möten efter det och till sist avslutningsfika. Kom hem kring 17 tiden, så det blev en hel dag i Stockholm. Känns så skönt att slippa tågresandet men framförallt stadslivet i Stockholm. Jag är verkligen inte någon människa som passar in i den miljön. Så stressigt, mycket folk, avgaser och trafik, smutsigt, asfalt och inget grönt… Jag passar bättre in på landet!

 

Hejdå SBC, Stockholm och rollen som fastighetsförvaltare till BRF:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats