Fru Jarl

Helg med mina två.

Dags för helg och tid med dessa två! Felix kör sin sista tävling i helgen och blir borta från oss, så nu gäller det att hitta på saker med mina två busungar! Idag åkte vi direkt från jobbet till Nyköping och shoppade lite. Barnen fick varsin 100 lapp de fick handla för, inte för att det räcker till så mycket, men då vet de ungefär vad de kan köpa. Måns valde…. Lego! och Mollie köpte Elsa smycken. Mamma fick lägga till lite pengar i smyg.

De behövde köpa nya pyjamaser, så de fick välja varsin. Måns valde en med Spiderman och Mollie såklart med Frost, vad annars..? Även jag fick unna mig ett par nya skor och en ny almanacka till min Filofax. Köpte även en ny bikini på rea till nästa vecka då vi åker till lalandia.

Vi fikade och barnen lekte lite, lugn och ro, jätteskönt! Sen var vi ju tvungna att köpa lite godis till fredagsmyset. Så nu har vi lagat tacos och ätit alla tre, barnen har ätit lite godis och nu kollar vi på film. Barnen börjar bli trötta, när de har somnat tänkte jag kolla på en egen film. Inte tecknat, utan kanske någon som jag inte har sett.

Igår var jag och storhandlade på City Gross, passade på när barnen kunde vara hemma med pappa. Jobbigt att åka och handla med båda två, mycket lugnare att åka själv. Passade på att gå in på apoteket och kolla ifall de sålde Isabella Löwengrips nya produkter från Care & color, och tur hade jag som kunde köpa alla till 50% rabatt. Testade några imorse och är mycket nöjd än så länge!

Imorgon ska jag jobba extra nere på Trosa torg, vi ska ha en tävling med Svensk fastighetsförmedling. Så har ni vägarna förbi så måste ni lämna in ett bidrag. Mycket fint pris! Farmor kommer och passar barnen när mamma är borta.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats