Fru Jarl

Planering av aktiviteter & god middag!

Igår hade vi företagsmöte med Gnesta & Trosa Butikerna med en trevlig middag som avslut. Första gången för mig att vara med på detta och jag tycker verkligen att det är superkul att respektive får vara med. Roligt för Felix att lära känna mina kollegor, men också kul att jag får lära känna mina kollegors familjer! Det uppskattas!

Vi var hemma hos min arbetsgivare och det är alldeles lagom för mig. Nära hem och trevligt sällskap hela kvällen! Vi planerade inför hösten med aktiviteter, och trenden ser positiv ut för oss i både Trosa och Gnesta. Ska bli kul att växa med er!

Farfar fick vara hemma och passa de små, Mollie mådde bra hela dagen. När vi kom hem så sov de alla tre!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats