Fru Jarl

Hon är här – sex veckor.

Första bebistiden bara springer iväg – och jag bara njuter av den! Vår lilla tjej kom i en rasande fart den 26 januari, när hon väl bestämde sig tog det 5 timmar och 40 minuter från att första värken kom tills att hon var ute. Det blev en lyckad förlossning, faktiskt den bästa av mina tre. Jag var rätt orolig innan då jag haft en bra och en dålig upplevelse, och i bästa fall hoppats att få samma barnmorska som vi fick med Mollie, men vad var oddsen sisådär 6 år senare. Dels ska hon arbeta kvar, och sen ha det passet då när vi kommer in, men förvånansvärt så blev det precis så. Vi fick samma duktiga barnmorska som sist och det kunde faktiskt inte ha gått lättare eller bättre. Verkligen jätteskönt att det gick så fort, jag sprack inget och vi kunde redan åka hem 6 timmar senare.

Lilla Minelle tog bröstet direkt och var helt frisk, jag låg bara och tittade på henne i famnen medan Felix sov intill. Hon är helt fantastisk och verkligen en kopia av sin far och även sin bror Måns.

När vi kom hem stod två nyfikna syskon på uppfarten och väntade. De kramade och höll om henne efter ett tag.
Måns och Mollie är så fina med sin lillasyster, de älskar henne djupt. Att Mollie skulle bli en hjälpsam storasyster var det inga tvivel om, det som förvånar är Måns. Han ser alltid till att hon har det bra och kramar om henne väldigt mycket, så stolt!

Första tiden har gått så fort, Minelle blir redan sex veckor imorgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats