Fru Jarl

GreenFoodFamily

Mitt/vårt matintresse exploderade lite förra året när vi ändrade familjens kost till helt vegetarisk/vegansk. Jag som tidigare inte haft något som helst intresse av att laga mat, utan mest gjorde det för att man måste. Nu helt plötsligt är det höjdpunkten på dagen, så mycket nya smaker, så otroligt gott och vi mår framförallt så mycket bättre sen vi gjorde detta.

Jag har och får frågor från flera håll på recept och vart man skall börja någonstans, ifall man vill äta mer vegetariskt hemma. Vid den tidpunkten då vi bestämde oss var jag helt ärligt vilsen, jag visste inte alls vart jag skulle börja. Men jag la ner mycket tid på att hitta recept och komma in i det nya, framförallt så att barnen också skulle tycka om maten. Sen är det det, ge det tid! Det tar lite tid att komma in i nya vanor, nu äter våra barn mer grönt än vad vi kunde drömma om. Och nu är det mer frågan om vilka maträtter vi ska laga denna veckan, inte att vi inte kan komma på något att laga.

Därför har jag startat upp vår familjeblogg, GreenFoodFamily. Här inne hittar du alla våra recept som vi lagar här hemma, våra favoriter och de som vi testar. Jag hoppas att ni även vill följa oss där och kommentera gärna om ni testar maträtterna, vad ni tyckte! Har ni önskemål på något ni saknar, skicka gärna ett meddelande!
Följ oss även på instagram, GreenFoodFamily.

Ni hittar bloggen här, Greenfoodfamily.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats