Fru Jarl

I väntans tider…!

Ja, vad ska man säga? Mina barn verkar trivas i magen, till och med den tredje. Trots sammandragningar, förvärkar och molande värk, så ligger hon snällt kvar i magen. Jag visste att sista tiden skulle vara jobbig, vem tycker om att bara gå och vänta? Grejen är den att jag varken orkar göra något eller kan, för att det gör ont. Så det är väll bara snällt att vänta in rätta dagen. Med två tidigare barn så vet man dessutom vad som väntar, vill helst bara att det ska vara över.

Nu känner jag mig faktiskt klar som gravid, jag vet att jag kommer att sakna det en dag, men just nu är jag väldigt trött på att vara tjock. Felix hämtar och lämnar barn varje dag så jag slipper gå eller köra bil. Sömnen på nätterna är sisådär, kan knappt påstå att jag sover bra, utan passar på att vila dem få timmarna barnen är i skola och dagis.

Jag unnar mig mycket tid med barnen som även dem är lugna och väntar in lillasyster. Måns har slutat fritids och Mollie går numera endast 15 timmar i veckan på dagis, på tisdagar, onsdagar och torsdagar. De är väldigt förstående och njuter av tiden hemma med mamma. Det är det fina i det hela, tid med dem jag älskar allra mest!

Nu är du välkommen ut, vår efterlängtade bebis!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. FruJarl

  Jag hade liksom föreställt mig att tredje borde vilja titta ut tidigare.. ? Skönt att slippa vänta, men jobbigt med visningen ? Jag gick över 11 dagar med Måns, och 14 dagar med Mollie. Så vi får se hur många det blir med denna ?

 2. FruJarl

  Jag hade liksom föreställt mig att tredje borde vilja titta ut tidigare.. ? Skönt att slippa vänta, men jobbigt med visningen ? Jag gick över 11 dagar med Måns, och 14 dagar med Mollie. Så vi får se hur många det blir med denna ?

 3. FruJarl

  Jag hade liksom föreställt mig att tredje borde vilja titta ut tidigare.. ? Skönt att slippa vänta, men jobbigt med visningen ? Jag gick över 11 dagar med Måns, och 14 dagar med Mollie. Så vi får se hur många det blir med denna ?

 4. FruJarl

  Jag hade liksom föreställt mig att tredje borde vilja titta ut tidigare.. ? Skönt att slippa vänta, men jobbigt med visningen ? Jag gick över 11 dagar med Måns, och 14 dagar med Mollie. Så vi får se hur många det blir med denna ?

 5. Mäklarmorsan

  Jobbigt att vänta över tiden! Jag gick över 10 dagar med nr 1, 3 dagar med nr 2 och nr 3 kom fyra dagar före BF ? Hade visning på kvällen och nästa morgon föddes hon. Jag hade räknat med övertid då med men tji fick jag. Hoppas det går fort när hon väl bestämmer sig för att titta ut!

 6. Mäklarmorsan

  Jobbigt att vänta över tiden! Jag gick över 10 dagar med nr 1, 3 dagar med nr 2 och nr 3 kom fyra dagar före BF ? Hade visning på kvällen och nästa morgon föddes hon. Jag hade räknat med övertid då med men tji fick jag. Hoppas det går fort när hon väl bestämmer sig för att titta ut!

 7. Mäklarmorsan

  Jobbigt att vänta över tiden! Jag gick över 10 dagar med nr 1, 3 dagar med nr 2 och nr 3 kom fyra dagar före BF ? Hade visning på kvällen och nästa morgon föddes hon. Jag hade räknat med övertid då med men tji fick jag. Hoppas det går fort när hon väl bestämmer sig för att titta ut!

 8. Mäklarmorsan

  Jobbigt att vänta över tiden! Jag gick över 10 dagar med nr 1, 3 dagar med nr 2 och nr 3 kom fyra dagar före BF ? Hade visning på kvällen och nästa morgon föddes hon. Jag hade räknat med övertid då med men tji fick jag. Hoppas det går fort när hon väl bestämmer sig för att titta ut!

stats