Fru Jarl

”Konsten att städa”

Att ha fint med ordning och reda hemma, det är något jag älskar! Vi rensar rätt ofta och mer försvinner för varje gång. Vi behöver ju endast ha det vi använder, de andra gör bara huset rörigt och tar tid att plocka iordning. Jag brukar rensa kläder och framförallt barnens när jag tvättar. Varken jag eller Felix lägger mycket pengar på att köpa nya kläder, vi köper de barnen behöver i princip.

Igår såg vi två delar av serien ”konsten att städa” på Netflix. De rensade då garderober och tog ut allt inuti för att man skulle få en chock känsla om hur mycket vi faktiskt sparar. Jag kan ju lugnt säga att det fungerar! Felix och jag packade ihop tre svarta säckar med kläder att skänka. Vi vek även in kläderna på ett nytt sätt, vilket känns så rymligt och fint!

I förrgår gjorde vi alla skafferilådor, kyl och frys.
Prydligt, rent och fint!
Jag kan inte påstå att vi hade rörigt innan men nu blev det ändå mycket bättre!
Kan rekommendera att se serien och få inspiration!

Imorgon tar vi tvättstugan ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats