Fru Jarl

Jobba som fastighetsförvaltare.

Nu har jag testat min nya tjänst som Fastighetsförvaltare i 2,5 månad. Jag har valt att inte skriva allt för mycket om det eftersom jag vill komma in i mina nya rutiner och få chans att känna efter. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte mått så här bra någonsin, jag är så avslappnad och lugn. Jag får bekräftat varje dag att jag gjorde rätt val!

Jag känner mig så fri, att ha valet att bestämma själv, fast ändå veta att jag inte behöver jobba kvällar eller helger.
Jag planerar mina dagar själv, precis som innan, men jag vet att jag är hemma med tåget vid 17.15.

Sen trodde jag aldrig att jag skulle se fram emot att få åka tåg, men med nya människor som jag fått lära känna och träffar varje dag på tåget, gör allt så mycket roligare. Egentid med bra sällskap varje dag.

Vad gör jag om dagarna då? Jag jobbar med 18 föreningar och deras fastigheter. Det är allt från att ha kontakt med styrelsen, beställa och ta in offerter, felanmälan från boende som kan röra sig från stopp i avloppet till att soprummet är fullt. Det kan alltså hända precis vad so helst och det är det jag tycker är så kul. Ingen dag är den andra lik och nya utmaningar varje dag. Jag är spindeln i nätet just nu kan man säga.
Det låter alldeles för mycket med 18 fastigheter men som tur är har jag rätt små avtal som är begränsade.

På SBC händer det mycket just nu, men det gjorde det också på Svensk Fastighetsförmedling när jag började där, så det ser jag om något positivt. Det måste ske förändringar om man ska komma framåt.

Jag har många och riktigt trevliga kollegor som lyser upp vardagen och som mer än gärna hjälper till, jag trivs riktigt bra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats